لیست رو ببرم عموها امضا بزنند مورد تائید قانون هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #46195473

با سلام خدمت شما
بنده پدرم سال ۹۳ و مادرم دی ماه ۹۸ فوت شده اند همه ۵ خواهران و تنها برادرم متاهلند و بنده مجردم ، پدر و مادرم برای من طی سالها جهیزیه خریداری کردن و همچنین خودم کار کردم و اجناسی رو خریداری کردم برای جهیزیه ام ، صورت اجناس رو همگی رو لیست کردم هر چه که پدرم و مادرم و حتی خودم خریداری کردم در لیست نوشتم و اینو بگم بجز چند عدد از وسایل جهازم هیچ فاکتور خریدی ندارم
من الان در منزل پدری به تنهایی زندگی می کنم در رابطه با ارث ما مشکل داشتیم و داریم ، خواهر دومی ام رفت شکایت ارث داد در حالی که ۶ ماه بیشتر از فوت مادرم نگذشته بود و من خیلی ناراحت شدم و پیش وکیل رفتم و مشاوره کردم و ایشون گفتند که همه جهیزیه ام رو به داخل یک اتاق ببرم و لیست کنم و دو نفر شاهد امضا۶ کنه وقتی کارشناس دادگستری اومد لیست جهیزیه ات رو نشون بده دیگه با وسایل جهیزیه تو کاری نداره و منم همین کار رو انجام دادم و به دو تا بزرگتر فامیل گفتم جلوی خواهرم رو بگیرن بیان هر کار می خوان بکنن و آبروی مرحوم پدرم رو که فردی مومن و آبروداری در شهر ما هست نبرن و خواهرا و برادرم جمع شدن و اثاثیه منزل رو صورت برداری کردن و بعد با توافق همگی و رضایت من تمام ظروف داخل خونه و لحاف و تشک همگی تقسیم شد الان فقط وسایل برقی فرش و موکت و مبل و بخاری مونده و وسایل هم که صورت برداری شده است
همون خواهرم که شکایت کرده بود پیگیر شکایتش نشد و پرونده مختومه شد اما همش می یاد خونه و دعوا راه می اندازه و منو اذیت می کنه و مخالف این هست که من در خونه پدری زندگی کنم و برادرم و یک خواهر دیگه ام هم به نوعی دلشان می خواد تقسیم ارث زودتر انجام بشه
دو روز پیش همون خواهر دومم اومد تهدید کرد و دعوا کرد و تهدیدش هم این بود که نمی گذارم از این خونه جهیزیه ات رو بیرون ببری
سوالات من اینهاست
آیا با توجه به اینکه لیست جهیزیه منو خواهران و برادرم امضا۶ نزده اند لیست رو ببرم عمو هام امضا۶ بزنند مورد تائید قانون هست؟؟؟
یا باید حتما از اعضای خانواده ام امضا۶ کنند ؟؟؟
آیا خواهرم می تونه مانع این بشه که من جهیزیه ام رو از خانه خارج کنم ؟؟؟؟
آیا با توجه به اینکه من اینجا در خونه پدری دارم زندگی می کنم دخترم سابقه ازدواج ندارم و شاغل نیستم و منبع درآمدی فعلا در حال حاضر ندارم آیا اینها می توانند منو از خانه ای که خودم هم در اون حق و حقوق دارم بیرون بندازند ؟؟؟
ممنون می شم منو راهنمایی کنید 🙏🙏

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود پس از تنظیم لیست جهیزیه آن را به امضای عموها و شهود دیگر برسانید .

پس از تنظیم لیست جهیزیه آن را به امضای عموها و شهود دیگر برسانید

ابتدا لسیت و سیاهه جهیزیه را تهیه و تنظیم نمایید سپس به امضای عموها و شهود دیگر برسانید

بله پس از تنظیم لیست جهیزیه آن را به امضای عموها و شهود دیگر برسانید .

با سلام..
در اینخصوص با اظهار تاسف برای وضیعت حادث برایتان؛
اولا؛ بهتر است پس از تنظیم لیست جهازیه آن را به امضای عموهای و شهود دیگر برسانید تا در اینخصوص هیچ کس نتواند بعدا ادعایی داشته باشد..
در ثاتی؛ بهتر است اعضای خانواد هم امضاء نمایند، در صورت عدم امضای آنه، باز نافی حق و حقوق شما در خصوص جهازیه نخواهد بود. هر چند که امضای آنها در هرحال به نفع شما منجر می گردد..
موفق باشید..

شما وسایل خرداری کرده خود را به امضائ چند شهود برسانی کافیست اما خانه را می توانند بفروشند وشماهم سهم خودرا می بری