آیا کارفرما میتواند به علت عدم افتتاح رسمی کارخانه، نیروی خود را بیمه نکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۸ #46183583

سلام من دکتر دامپزشکم و به مدت یک سال به عنوان مدیر بهداشت در یک‌کارخانه بسته بندی گوشت مشغولم ولی هنوز من را بیمه نکرده است. حقوقم هم ۵.۵ قرارداد بستم.
و رئیس کارخونه بهانه میاره که من اینجا رو هنوز افتتاح رسمی نکردم و پروانه بهره برداری از جهاد کشاورزی ندارم که بتوانم تو را بیمه کنم.
الان قراردادم مدتش داره تموم میشه و میخوام از این کار بیام بیرون. فاصله اینجا تا محل زندگیم هم ۷۰۰ کیلومتر هست.
آیا ادعای وی مبنی بر عدم افتتاح رسمی کارخانه ادعای صحیحی هست؟
و اگر ازش شکایت کنم چه قدر باید به من پرداخت کند؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کارفرما مکلف است از تاریخ به کار گرفتن شما اقدام به بیمه کردن نماید اگر اینکار را نکند تخلف محسوب شده و شما میتوانید از طریق اداره کار محل خدمت نسبت به دریافت سوابق دادخواست مطرح نمایید و کارفرما را محکم کنید.

باسلام هرتوافقی برخلاف قانون تامین اجتماعی و بیمه پذیرفته نیست و طبق قانون کار و تامین اجتماعی بایستی شما را بیمه نماید.