بعد از صدور حکم تقسیم ترکه چه اقداماتی انجام خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۹۷۷ #46151327

با سلام
یک ملک از پدر بنده به عنوان ارث به جا مانده که یکی از برادران من مدت ۴۰ سال است که در این ملک تجاری مشغول به کار است. بنده به همراه مابقی وراث از طریق شورای حل اختلاف تقاضای مهر و موم و تحریر ترکه دادیم و حکم تحریر ترکه صادر گردید. ظاهرا در مرحله بعد لازم است که به دادگاه درخواست تقسیم ترکه بدهیم.
می خواستم بدانم به چه صورت باید درخواست تقسیم ترکه بدهیم و آیا بعد از صدور حکم تقسیم ترکه دادگاه دستور تخلیه ملک را خواهد داد یا باید اقدامی دیگر کرد؟ و اینکه بعد از صدور حکم تقسیم ترکه چه اتفاقی خواهد افتاد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور حکم به واحد اجرا ارجاع می شود .

حکم صادر میشود و به اجرای حکم ارجاع میشود. بعد از آن وراث نسبت به سهم خود مالک میشوند

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بعد از صدور قرار مهر و موم، هیچ یک از ورثه و یا اشخاص ثالث حق استفاده از اموال ترکه را نخواهند داشت..
متعاقب مهر و موم و صدور حکم تفسیم ترکه و مشخص شدن سهم هریک از ورثه و تنظیم سند مالکیت نسبت به سهم الارث، می توانند نسبت به تملیک سهم خود اقدام نمایند..
موفق باشید..

با سلام
شما با معرفی اموال پدر تقاضای انحصار وراثت می کنید ودر این صورت از طرف دادگاه کارشناس فرستاده میشود تا املاک را شناسایی واقدام به تقسیم اموال کند درانحصار وراثت دیگر کسی نمی تواند اموال را تصرف کند یا بفروشد یا از ان استفاده کند

با سلام
با اخذ دستور مهر و موم دیگری هیچ کدام از وراث یا شخص غیر حق ورود و یا استفاده از ملک را نخواهد داشت
بعد از درخواست تقسیم ماترکه دادگاه اقدامات لازم را در این زمینه آغاز و اتخاذ تصمیم خواهد نمود و بعد از فروش ملک ، سهم هر یک از وراث پرداخت خواهد شد

بعد از صدور حکم تقسیم ترکه و مشخص شدن سهم وراث سهم هر یک از آنها تعیین و می توانند سهم خود را تملک کنند

سلام بعداز دادخواست تقسیم ترکه متوفی دادگاه پس رسیدگی اقدام به صدور حکم تقسیم ترکه می کندسپس به اجرای احکام ارجاع داده میشود اونموقع وراث میتوانند نسبت به تقسیم سهم شان اقدام می کنند