ایا امکان طرح دعوی بعد از اعطای وکالت بلاعزل حضانت فرزند دختر به مادرش وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۲ #46149458

با سلام اینجانب از شوهرم طلاق گرفته و قبل از طلاق وی وکالت نامه بلاعزل حضانت و نگهداری فرزند را به اینجانب اعطا نموده استحال سوال اینجاست آیا وکالتنامه اعطایی از نظر قانونی نافذ است ؟ آیا اگر زوج بخواهد ادعای حضانت بعد از هفت سالگی را مطرح نماید آیا دادگاه با استناد به وکالت اعطایی رای را به اینجانب خواهد داد یا زوج ؟؟ و امکان ابطال وکالت نامه از سوی زوج وجود خواهد داشت یا خیر لازم به ذکر است وکالتنامه اعطایی بلاعزل و حق عزل وکیل رو از خودشون اسقاط نموده اند

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر بهتر است مفاد وکالتنامه را به رویت وکلا برسانید

بادرودوسلام باید مفاد وکالتنامه بررسی شود.

سلام بستکی به مفاد وکالتنامه دارد باید بررسی شود

دادن حضانت به وسیله وکالت بلاعزل قابل ابطال می باشد نظر به اینکه به موجب ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی، دادگاه می‌تواند تحت شرایطی، سرپرستی طفل را از پدر یا مادری که حضانت او را بر عهده دارد سلب کند

سلام بعد از ۷ سالگی ایشان اصالتا میتوانند مورد وکالت را انجام دهند یعنی همان حضانت

با سلام،وکالت قابل عزل نیست اما دلیل بر این نمیشود که مورد وکالت توسط موکل انجام نشود و با توجه به اینکه حضانت حق است قابل اسقاط نیست.

سلام وقت بخیر وکالت باتوجه به بلاعزل بودن همچنان معتبر میباشد اماباتوجه به اینکه حضانت حق است وقابل اسقاط نمیباشد زوج بعد ازهفت سالگی دخترتان میتواند جهت گرفتن حضانت اقدام نمایید