اگر بتونه شکایت کند دادگاه چه جریمه ای برای من در نظر می‌گیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۵ #46129334

با سلام من یک مستاجر دارم که یکسال از قولنامه گذشته قولنامه جدید نبسته و هرچی بهش میگم خونه را خالی کند خالی نمیکنه و من ازش شاکی شدم و شیر گازم سه روزه قطع کردم حالا رفته دادگاه کیفری از من شکایت کرده وقتی کسی با من قرار داد نداره مگر می‌تواند شکایت کند اگر بتونه شکایت کند دادگاه چه جریمه ای برای من در نظر می‌گیرد با تشکر
در ضمن ایشون کرایه خانه هم همیشه با تاخیر بیست روز می‌پرداخت الان دارم حکم تخلیه فوریش میگیرم
ممنون از راهنماییتان

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
شما باید اظهار نامه ارسال و بعد حکم تخلیه اخذ مینمودید

شما حق قطع انشعاب ایشان ندارید بهتر است از طریق قانونی برای تخلیه اقدام نمایید

محکوم به جزای نقدی می شوید.

با سلام، از طریق قانونی پیگیری کنید حق قطع انشاب را نداشتید

با درود شما محکوم خواهید شد رضایت ایشان را جلب نمایید

سلام
شما باید از طریق قانونی اقدام کنید و حق قطع انشعابات را ندارید.زمانی که مهلت قرارداد اجاره به اتمام میرسد و قرارداد جدیدی منعقد نمیشود اصل بر این است که قرارداد با همان شرایط قبلی ادامه دارد تا زمانی که شما به مراجع قضایی مراجعه نموده و اقدام قانونی برای تخلیه مستاجر کنید

باید دادخواست تخلیه مورد اجاره را ثبت می کردید و همچنین با اقدام شما در خصوص قطع گاز در صورت اثبات جرم به مجازات جزای نقدی محکوم خواهید شد