چطور ثابت کنیم ازاله بکارت توسط زوج صورت گرفته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #46127310

با سلام
ما به واسطه عمویمان و دختر عمویمان که برادر داماد عمویمان را به ما معرفی کردند یک و نیم سال قبل خواهرم با همان فرد عقد می کند در سن ۱۸ سالگی در یکی از شهرستان ها بعد از عقد خواهرم را به اسم مهمان نگه داشته و ما به شهرمان بازگشتیم حال خواهرم بعد از یک و نیم سال اقرار کرده ۱۰ روز بعد عقد به واسطه اینکه داماد و برادرش و پدر داماد با پیشنهاد اینکه یک واحد اپارتمان به نامت میکنیم تمام مهریه اش را میبخشد می دانم نادانی را تمام میکند بعد از ببخش آپارتمانی به نامش نمی کنند و حتی داماد با ایشان میخوابد و بعد از آن ایشان را اذیت می کنند در خانه پدر داماد از ایشان کار میکشند و هر وقت می خواست به ما بگوید او را با اینکه به پدرت میگوییم خودت این کار را کردی و دختر نیستی تهدید میکنند زیرا این کار در دوران نامزدی اتفاق افتاده البته ۱۴ عدد سکه مهرش مانده و ما نمی دانیم چه کنیم میگویند که نمی شود کاری کرد حتی مهر ۱۴ سکه هم نمی رسد خواهش میکنم چاره ای جلوی روی ما بگذارید طرف داماد هی به ما میگویند هم دخترتان را بردیم هرکاری کردیم و شما نمی توانید کاری کنید میدانم احمقی خواهرم بوده اما کمک کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خواهر شما اگر صرفا بدون معوض مهریه را بخشیده لذا رجوع از آن ممکن میباشد مگر اینکه ابراء نموده باشد
نیازی به اثبات اینکه ازاله بکارت توسط شوهر خواهرتان انجام شده نیست و اگر زوج ادعایی داشته باشد بایستی ایشان دنبال اثبات این باشند که خواهرتان باکره نبوده و این امر بسیار سخت و غیر ممکن میباشد
برای مهریه اقدام نمایید

-- در صورتیکه خواهرتان در سند نکاح دوشیزه ذکر شده باشد اصل بر ازاله بکارت به وسیله همسرش می باشد .
-- ۱۴ سکه باقیمانده مهریه تحت هر شرائطی قابل مطالبه است و
-- اگر خواهرتان مهریه را بذل کرده یا بخشیده باشد قابل رجوع خواهد بود . تنها ابراء مهریه قابل رجوع نیست .

مهریه بعد از عقد در هر صورت به ایشان تعلق می‌گیرد
در خصوص ازاله بکارت هم نیاز به اثبات نیست.اصل بر این است که توسط همسر رسمی صورت گرفته