مفهوم قرار تکمیل تحقیقات و ارسال پرونده به شعبه دیگر جهت رسیدگی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۲ #46121519

با سلام، به دلیل یک شکایت از من بعد از دادرسی پرونده به دادگاه ارجاع شد، دادگاه پرونده رو مجددا برای تحقیقات مقدماتی به دادسرا برگشت داد و بعد از تحقیقات محلی و جلسه مواجهه، الان در قسمت پیگیری پرونده دیدم که توسط دادسرا "قرار رفع نقص/تکمیل تحقیقات" و بعد از آن "ارسال پرونده به شعبه دیگر جهت رسیدگی" صادر شده است، لطفا بفرمایید معنی این قرار صادره و ارجاع به شعبه دیگر یعنی چی؟ سپاس از لطف شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نقص های پرونده توسط دادسرا تکمیل و مجددا به شعبه دادگاه ارسال شده است.

با سلام
نقائص پرونده توسط شعبه دادسرا برطرف و تحقیقات تکمیل شده و به دادگاه عودت داده می شود.

نقص تحقیقات رفع شده است و پرونده به شعبه ارسال گردیده است.

باسلام؛
دادسرا تحقیقات لازم را انجام داده و پرونده جهت رسیدگی مجددا به دادگاه ارسال میشود.

باسلام، پرونده ناقص ‌بوده که توسط شعبه دادگاه به دادسرا جهت تکمیل ارسال شده است حال دادسرا تحقیقات را کامل کرده و آن را به شعبه جهت رسیدگی ارسال کرده است.

باسلام دادسراتحقیقات راکامل کرده وپرونده برای صدوررای به دادگاه ارسال میشود وآنجابرای شماجلسه تعیین میکنندوجهت دفاع حاضرشوید

سلام باید تحقیقات تکمیل گردد و مجدد پرونده به دادگاه ارسال شود