میتونم تو خارج از کشور وکالت بدم به اقوامم در ایران؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۴ #46050237

سلام
من خارج از کشور هستم و فعلا نمیتونم بیام ایران، در تهران حساب بانکی دارم که هیچ کارت بانکی یا نت بانک ندارم ازش، راهی هست که بشه از اون حساب استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به شخصی در ایران وکالت دهید

ازطریق سفارت ایران در کشور مورد نظر اقدام کنید.

بله میتوانید به یکی از آشنایان خود در ایران وکالت کاری دهید .

سلام. مراجعه به سامانه میخک یا تاک سابق کنید و وکالتنامه ای که نیاز هست را برای اقوامتان ارسال کنید.

سلام
بله میتوانید از طریق کنسولگری به اقوام درجه یک وکالت دهید

با سلام
بله میتوانید به یکی از آشنایان خود در ایران وکالت کاری دهید .
البته اگر شما پناهنده شده باشید دیگر اموال شما در ایران مصادره خواهد شد

میتوانید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری ایران در کشوری که اقامت دارید ، وکالتنامه رسمی مدنظر خود را تهیه و امضاء نموده و به ایران ارسال کنید و