چگونه حق خود را از شهرداری بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۷ #46041006

سلام خدمت همه اساتید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

بنده قطعه زمینی دارم که سند تک برگ هم روی ان اخذ کرده ام ولی متاسفانه سال پیش شهرداری بیش از ۸۰% آن را در طرح تفصیلی جدید گفته که خیابان است. زین من دورش دیوار کشی شده و شهرداری اون رو تصرف و تخریب نکرده است ولی وقتی میخوام بفروشم یا پروانه بگیرم میگویند با توجه به نقاط utm اعلامی زمین در طرح هست .

بنده قصد فروش دارم و هزینه ندرم که زمین رو بسازم. حالا به نظر اساتید با توجه به اینکه زمین در طرح اعلامی عملا بلااستفاده می شود ولی شهرداری هم ان را تصرف نمیکند چکار کنم سرمایه ام زنده شود؟

تشکر از همگی

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید شهرداری درخصوص ثمن‌ با مالک به توافق برسند.

سلام ، کلیت موضوع اینه که شهرداری پس از تصویب طرح باید ظرف مهلت ۱۸ ماه مقدار زمین شما که در طرح قرار داره را تملک کنه و قیمت عادله آن را به شما پرداخت کند ، در غیر اینصورت شما از کلیه حقوق مالکانه برخوردارید ، مثلا میتوانید به شهرداری مراجعه و پروانه ساخت بگیرید و ... ، دراین صورت شهردرای تعهدی از شما میگیرد که اگر تا ۵ سال اجرای طرح شهرداری شروع شود شما هزینه ای بابت اقدامات عمرانی ( ساخت و ساز ) و اعیانی احداث شده را هنگام تخریب نخواهید داشت ! در صورتیکه بیش از ۵ سال اجرای طرح شهرداری طول بکشد میتوانید خسارات و هزینه اعیانی ملک را نیز از شهرداری دریافت کنید !
علی ایحال بهتر است از ابتدا با شهرداری توافق نموده بر اساس قیمت کارشناس دادگستری به شهرداری واگذار کنید

سلام
با شهرداری رایزنی نمایید.

سلام. باید شهرداری درخصوص ثمن‌ با مالک به توافق برسند.

باسلام و احترام، از طریق شهرداری مربوطه پیگیری و رایزنی نمایید.

باسلام باید شهرداری با مالک بر سر ثمن قطعه زمین موصوف به توافق برسد.

باید دادخواست مطالبه وجه به استناد قانون نحوه تقویم اراضی مورد نیاز شهرداریها طرح کنید .