آیا با داشتن این وکالت میتواند اموال پدر را به مادر و یا برادرش انتقال دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۰ #46032522

من پدر شوهرم به خواهر شوهرم میخواد وکالت تام بده تا سند خونه که ایانی عرصه کنه بلکه بتونه پایان کار بگیرد با این عنوان میخواد از پدر وکالت بگیره آیا با داشتن این وکالت میتواند اموال پدر را به مادر و یا برادرش انتقال دهد و بقیه فرزندان از ارث محروم شوند کلا شش فرزند هستند و یا اموال را به نام خودش کند در ضمن پدر سواد ندارد و بیمار است دو واحد پدر شوهر واحد آپارتمان دارد که مادر شوهر هم مدام میگه واحد هفتاد متری ماله یه پسرمه و واحد بصد که خودمون نشستیم ماله منه و میگوید پدر میخواهد به نام ما بکند

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آگه وکالتنامه به طور مطلق داده به بله میتواند ولی اگر موضوع وکالت قید شده باشد خیر نمیتواند

سلام سلام بستگی به نوع وکالت نامه دارد

بستگی به حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه دارد با توجه به اعطای وکالت تام و قید فروش اختیار فروش را هم دارد.

سلام
اگر در وکالت نامه مذکور اختیار نقل و انتقال رسمی و خرید و فروش هم درج شده باشند امکان اینکه خواهر شوهرتان اموال را به نام هر کسی که خواستند بنمایند وجود دارد مگر اینکه در وکالت نامه صراحتا اعلام شده باشد که به چه کس یا کسانی نقل و انتقال داده شود و از این جهت محدودیت برای ایشان ایجاد کرده باشند که البته بعید است

سلام بستگی به نوع وکالت نامه داره اگر در وکالت نامه قید بشه که وکیل اجازه فروش املاک موصوف را داره بله میتونه به نام خودش یا هرشخص دیگری منتقل کنه !