خانومم استرداد جهیزیه داده در شورای حل اختلاف و شورا هم گفت ببره منم گفتم مشکلی نداره الان یه هفته گذشته ولی نمیاد ببره چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #46000749

سلام خسته نباشید

خانوم بنده شکایت کیفری کرده که من بهشون خرجی نمیدم در صورتی که واریز کردم.و پرینت حسابش هست و در جلسه رسیدگی که پیش بازپرس رفتم گفت با چهار تا شاهد که اوردن شما محکوم به ترک انفاق شدید و من الان یه ماه خونه نمیرم من پرینت واریزی رو به بازپرس دادم و با جواز کسب ازاد شدم.و خانومم دوباره در شورای حل اختلاف نفقه خود رو اجرا گذاشته که یه هفته دیگه دادگاهی دارم.
۱.ایا من باید برم زندان واسه شکایت کیفری که واریزی به حسابشون داشتم
۲.در شورای حل اختلاف اگر مبلغ واریزی کمتر از اون مبلغی باشه که برای نفقه بریدن اونجا هم بازداشت میشم؟
۳.خانومم گفته کارتی که واریز کردم به حسابش دست من بوده به دروغ میتونه ثابت کنه؟
۴.من باید تا هفته بعد چقدر واریز کنم حساب خانومم نفقه ماهی ۵۰۰ بریدن و من ۳ تمن تا الان زدم و شکایت ایشون از عید امسال بوده که من نفقه ندادم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- اگر از طریق پرینت حساب پرداختی شما ثابت شود امکان محکومیت وجود ندارد . در صورتیکه چنین رایی صادر شود حتما به آن اعتراض کنید .
۲- در اتهام ترک انفاق ملاک عدم پرداخت نفقه است نه میزان آن . لذا اگر مبلغی به هر مقدار واریز کرده باشید اتهام ترک انفاق منتفی خواهد بود . البته با صدور رای و مشخص شدن میزان باید مابه التفادت آن را بپردازید .
۳- ادعای وجود کارت بانکی در ید شما قابل پذیرش نیست چرا که در این صورت همسرتان میتوانست با مراجعه به بانک اقدام به سوزاندن کارت و دریافت کارتی جدید مینمود .
۴- به پرداخت و واریز نفقه ادامه دهید تا مشکلی برایتان پیش نیاید .

۱-در صورت ترک انفاق زائد بر شش ماه در قانون جرم انگاری شده . چنانچه مدرکی دال بر پرداخت دارید به مراجع مربوطه ارائه دهید
۲-در شورای حل اختلاف برای ترک انفاق جلب صادر نمیشود ولی پس از قطعیت حکم نفقه و عدم پرداخت محکوم به ، در اجرای احکام امکان صدور جلب شما هست
۳-خلاف این امر را در محکمه اثبات کنید
۴- بطور معمول همان ماهی ۵۰۰ تومان را واریز کنید

سلام
همچنان به واریزی خود ادامه دهید و از پرینت آن در دادگاه حقوقی استناد کنید