آیا راهی برای کاهش مقدار این سکه هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۶ #45990108

باسلام
همسر بنده مهریه خود را که ۳۱۴ سکه است از طریق اداره ثبت اجرا گذاشته و ماهیانه به مقدار یک میلیون از حقوق بنده کم می شود و اکنون درخواست طلاق کرده

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست اعسار را مطرح کنید

سلام
زمانیکه اموالی از محکوم علیه شناسایی نشود ، از حقوق وی به میزان یک سوم (برای مجردین) و یک چهارم (برای متاهلین) کسر میگردد . این میزان مقرر در قانون قابل تغییر نیست .

با سلام‌
دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم نمایید
و سپس دادخواست تعدیل از اقساط مهریه

در خصوص سکه میتوانید دادخواست اعسار بدهید لیکن مهریه همان مقداری ک در سند ازدواج قید شده باید پرداخت گردد و نمیتوان تعداد سکه را کاهش داد در صورتی ک دادگاه با بررسی و تشخیص تمکن مالی و دارایی شما درخواست اعسار را بپذیرد پرداخت سکه تقسیط خواهد شد و کسر حقوق نیز تا زمان پایان اقساط ادامه خواهد داشت

درود بر شما، در خصوص حقوق و تعداد سکه امکان کاهش وجود ندارد، لکن میتوانید دادخواست اعسار دهید تا پرداخت مهریه تقسیط شود.

امکان کاهش خیر.
میتوانید اعسار دهید.

اگر این یک میلیون تومان معادل یک چهارم حقوق شما یا کمتر از آن باشد، قابل کاهش نیست.