آیا بنده محکوم به پرداخت این مبلغ میشوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #45977891

باسلام
بنده به مدت دو سال در منزل پدر خانومم بعد عروسی ساکن بودم. به اصرار خانومم و خانواده اش به خانه ای که مال پدر خانومم است رفتیم و مبلغ ۱۲ میلیون تومن رهن دادم . اما اشتباه کردم اعتماد کردم و پول را به خانومم دادم و رسید نگرفتم از اینها. حالا پدر خانومم رفته درخواست کارشناسی داده و ۳۰ میلیون تومان تعیین کردند بهای اجاره دوسال رو. بنده هیچ قولنامه ای و قراردادی با پدرخانومم امضا نکرده بودم.
آیا بنده محکوم به پرداخت این مبلغ میشوم؟
با توجه به اینکه هیچ قراری بین ما نبوده .

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه نتوانید ادعای خود را اثبات نمایید محکوم خواهید شد. در صورت وجود شاهد میتوانید از ایشان بهره مند شوید

سلام
چنانچه دلیل و مدارکی که اثبات کننده ادعاهای شما باشد نتوانید ارائه نمایید محکوم می شوید اما میتوانید از پرداخت ان اعسار دهید

با سلام با این توضیحات به نظر می رسد شما اصل اجاره را پذیرفته اید ولی با توجه به این موضوع که اجاره نامه ای تنظیم نکرده اید مشمول قانون ۱۳۷۶ نمیشوید بلکه قواعد عام اجاره از جمله قانون مدنی شامل حال شما می شود.اینکه مبلغ معین را توافق کرده اید ادعای شماست و باید اثبات نمایید اینکه مبلغ ۱۲ میلیون را به همسرتان پرداخت کرده اید باید جداگانه ودر صورت اثبات از همسرتان مطالبه نمایید و ربطی به موجر ندارد لذا شما باید اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت نمایید که میزان آن با کارشناس است.
اما اینکه منکر اصل اجاره شوید آثار حقوقی دیگر دارد ولیکن چون به نظر میرسد خلاف حقیقت می باشد توصیه نمی شود.

اینکه شما ادعا می نمایید که دوازده میلیون تومان رهن پرداخت نموده اید خود دلیلی بر انعقاد اجاره بین شما و پدرخانمتان هست ، و لذا جدای از این موضوع ، اگر دلایلی دال بر اینکه پدرخانم شما به صورت مجانی واحد را در اختیار شما گذاشته است ارائه دهید که از محکومیت شما جلوگیری شود.