با ناتوانی در پرداخت پیش قسط مهریه چه باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۴۳۷ #45970037

سلام.
من یک پیک موتوری هستم که حتی قبل از گران شدن بنزین هم درآمدم از ۱۵۰۰۰۰۰ تومان بیشتر نمیشد، مبتلا به دیابت نوع یک هستم و برای تامین آزاد داروهای مورد استفاده‌م حدود ۳۰۰ هزار تومان در ماه هزینه میکنم، ضمن اینکه تمام سرمایه‌ای که داشتم رو برای مراسم عقد خانم و طلاهایی که به ایشون دادم (ایشون با ناپدری زندگی میکنه و به ناچار تمام خرجهای این مراسم به دوش من افتاد) خرج کردم الان چیزی ندارم و با توجه به اینکه این امر برای دادگاه هم محرز شده هم در دادگاه بدوی هم در دادگاه تجدید نظر به پرداخت ۴ سکه پیش و هر ۸ ماه یک سکه محکوم شدم، شاید بتونم خیلی سخت با اقساط کنار بیام ولی هیچ سرمایه‌ای ندارم که بتونم پیش قسط رو بدم؟
آیا باید برم زندان؟
چرا با توجه به اثبات اعسار من قاضی میگه ۴ سکه؟
سرمایه‌ای حدود ۱۷ میلیون میشه این رای.
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تعدیل ارائه بدهید.

می توانید دادخواست تعدیل دهید

با درود می‌توان تعدیل مطرح کرد

سلام وقت بخیر
میتوانید دادخواست تعدیل مهریه بدهید

میتوانید دادخواست تعدیل بدهید یا با طرف مقابل توافقی در خصوص پرداخت این مبلغ( سکه ها ) داشته باشید با این حال امکان جلب شما وجود دارد

شما میتوانید دادخواست تعدیل بدهید ولی در هر صورت پذیرش یا دم پذیرش آن با دادگاه است.