نتیجه کارشناسی نفقه در ثنا ثبت میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۴۴ #45952963

درود؛
کارشناس طی تماس تلفنی دو روز پیش به بنده گفتن که مقدار نفقه را تعیین کرده و فرداش به شعبه تحویل خواهند داد ولی هنوز رای صادره در ثنا ثبت نشده.سوالم اینه چند وقت طول میکشد تا نفقه تعیین شده توسط کارشناس در ثنا ثبت بشه و سپس به زوج ابلاغ بشه؟
و اینکه درخواست تجدید نظر پس از ابلاغ رای اولیه است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر برای رویت نظر کارشناس باید به صورت حضوری به دادگاه مراجعه نمایید

باسلام منتظر ابلاغ بعدی بمانید و احتمالا بایستی به شعبه مراجعه نمایید و نظریه کارشناسی را دریافت نمایید.

مدتی زمان لازم است تا نظریه تایپ و ارسال شود . ۷ روز مهلت اعتراض به نظریه کارشناس دارید . بعد از صدور رای نیز ۲۰ روز مهلت تجدیدنظرخواهی باقیست

سلام و ارادت
فقط وصول لایحه به شعبه در ثنا اعلام میشود و متن کارشناسی را فقط بصورت حضوری در شعبه میتوانید اخذ نمایید و مهلت اعتراض به آن ۳ روز پس از ابلاغ می باشد .

ثبت نمیشود ،حضوری مراجعه کنید

نظر کارشناسی ثبت نمیشود وباید مراجعه حضوری به شعبه شود حتی گاهی ابلاغ هم نمیشود که برای مطالعه نظر کارشناس مراجعه کنید

باسلام واحترام ...حدود۲۰روز طول زمان میبرد تا نظریه کارشناس ارائه ونفقه تعیین شود وشما میتوانید به نظرکارشناس اعتراض بزنید وبعد صدور رای میتوانید از رای صادره نیزتجدید نظر کنید