آیا تجدید نظر دوباره میفرسته کارشناسی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۴ #45828307

برای خلع ید شگایت کردم طرف مقابل کارشناس خواست که هم زمین رو متر کرد هم اداره ثبت برای هویت سند که کارشناس به نفع من نظر داد
بعد اعتراض به کارشناسی نشد رای گرفتم حالا با این حال احتمال داره تجدید نظر دوباره بفرسته کارشناسی

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نظریه کارشناسی ابلاغ و در فرجه مقرر قانونی مصون از اعتراض مانده باشد در مرحله تجدیدنظر محلی برای ارجاع به هیات کارشناسی نمیباشد

با سلام
اگر مورد درخواست برای کارشناسی، همان مورد باشد خیر! دوباره انجام نخواهد شد. ولی اگر مورد جدیدی برای کارشناسی درخواست شود، ممکن است در مرحله تجدیدنظر دوباره کارشناسی شود...