درخواست ابطال و نحوه رجوع از بذل را به چه مرجعی باید ارسال نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۸ #45747417

باسلام
سال ۹۵ مهریه ام را در دفترخانه بخشیدم چون همسرم با من اختلاف داشت و صحبت نمیکرد مادرش واسطه شد مرا به دفترخانه برد و گفت ببخش تا برایت عروسی بگیرم و خانه میخرم برایت بعد از بذل همسرم گفت مادرم دروغ گفته و طلاقت میدهم حالا درخواست ابطال و نحوه رحوع از بذل را به چه مرجعی باید ارسال نمایم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مستندات و مدارک بررسی گردد

با درود بستگی به متن مربوطه دارد، اصولا بذل قابل رجوع است

مرجع رسیدگی به این قضیه دادگاه خانواده است. راه حل عجله و رای منفی نیست. باپرسش مجدد پاسخ مجدد و دقیقتر دریافت می کنید

این امر شدنی نیست زیرا بذل حق قابل رجوع نیست مگر ادعای تخلف دفتر دار که این مهم نیز با توجه به حضور شخص شما در دفتر خانه قابل اثبات نیست

اگر مهریه را بطور مطلق ابراء یا صلح نموده اید متاسفانه راهی برای رجوع وجود ندارد ولی لازم است برای اطمینان بیشتر یکی از وکلا مدارک شما را حضوری بررسی نماید تا شاید راهی مفید برای دفاع مشخص شود