آیا با توجه به گذشت مدت زمان از اجرای حکم و داشتن مستندات میتونم بعنوان شخص ثالث دادخواست دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۴ #45728850

سلام از تاریخ اجرای حکم مورد نظر مدت زمان میگذرد و بنده تازه متوجه. انجام بنام کردن ملک توسط همسرم برای خواهرش به صورت صوری اما قانونی در حالیکه همسرم شکایت تصرف عدوانی قبل از اختلافمان ثموده که بعلت زندان بودن نتوانست اثبات نماید و تاریخ تنفیذ ملک و قرار داد را سال ۹۶ و انجام بنام کردن ملک ۹۸ و تاریخ شکایت همسرم ۹۷ و تاریخ درخواست مهریه و دیه و نفقه بنده ۹۸ و انجام شکایت خواهرش بعد از گذاشتن اجرای دیه بنده و توقیف ملک میباشد ایا با توجه به گذشت مدت زمان از اجرای حکم و داشتن مستندات میتونم بعنوان شخص ثالث دادخواست دهم هزینه ان چقدر میباشد

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید دادخواست دهید

با سلام
اگر به تشخیص قاضی،موضوع مشمول مرور زمان نشده باشد،میتوانید به عنوان شخص ثالث طرح دعوی نمایید

با سلام
شما می توانید به عنوان معترض ثالث اقدام نمایید