کلاهبرداری تلگرامی چگونه قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۹۰ #45642463

با سلام.در تلگرام عضو گروهی شده ام که اعضاء شایسته ای آنرا مدیریت میکنند و اعضاء مختلفی وارد آن گروه میشوند. در همان گروه تبلیغات لوازم مجاز زنا شویی برایم ارسال شد با توجه به اینکه لوازم مجاز بود اقدام به مقایسه قیمت نمودم که چیزی نزدیک به ۴۰ درصد ارزان تر از سایت____ بود . بعد از آنکه مبلغ را به حساب خانمی واریز کردم . متاسفانه متوجه شدم پول به نام شخصی واریز شده که اصلا صاحب نمایندگی محصول نیست و متاسفانه فروشنده موارد مجرمانه (مشروبات الکی و تن فروشی و ..) و شدیدا غیر قانونی ست طوریکه با اعلام شکایت احتمال قطع به یقین خریدار را هم از لحاظ قانونی دچار مشکل میکند . بعد از آنکه محصول را برایم نفرستادند اصرار کردم که مبلغ پرداختی که ۳۰۰ هزار تومان بود برگردانند ولی متاسفانه در همان گروه تلگرامی متوجه شدم  افرادی نظیر من تلکه شده اند و با توجه به آنکه افرادی خانواده دار و آبرومند هستند نمیتوانند جایی این موضوع را پیگیری نمایند. متاسفانه گروهی از آنها با عنوان صیغه چند ساعته و بعضا خرید محصول مشروبات الکلی اقدام به خرید کرده اند که به آنها هم پول برگردانده نشده است. فروشنده با علم به اینکه هیچ کس حاضر و یا قادر به شکایت نیست از گروهی به گروهی دیگر در تلگرام و در سایتهای مختلف با همان شماره کارت اقدام مینماید .لطفا بفرمایید با توجه به خلا قانونی با همچنین معاملاتی که تر و خشک در آن میسوزند وضعیت شکایت چطور خواهد بود؟ چرا که هیچ محصولی ارسال نشده است و هیچ مدرکی هم دال بر اینکه عناوین خرید من چه بوده نیست تنها فقط یک رسید بانکی که مبلغی به حساب آن خانم واریز شده است. وضعیت کسی که مثلا درخواست خرید مشروبات الکلی کرده و هیچ چیزی دریافت نکرده یا فردی که لوازم و موارد غیر مجاز دیگر خواسته و برآورد نشده چطور خواهد بود. چرا که فروشنده وضعیت بغرنجی را ایجاد نموده است.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید شکایت کیفری علیه ایشان مطرح نمایید ضمنا در خصوص خرید کالا نیز اصل براین است که شما کالای مجاز و قانونی خریده‌اید

موضوع تنها از طریق درج شکایت در سایت پلیس فتا و ارجاع به دادسرا قابل پیگیری است .