من چگونه می توانم بدون شکایت در دادگاه که او متوجه شود پلیس آگاهی را در جریان بگذارم زیرا هم زیر تهدید هستیم و هم او ممکن است رد پایش را پاک کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #45630391

عموی من منزل ما را در تهران بعد از فوت پدربزرگم و در ورثه افتادن با لج بازی به دست یک مشاور که در بنگاه املاکی کار می کرد اما صاحب آن نبود سپرد و بعد از تهدیدات شبانه روزی این مشاور و سرباز زدن ما آن مشاور دانگ عمویم را به صورت صوری از او خرید و بعد تهدیداتش بیشتر شد به طوریکه دو سال در اتاق مرا قفل زد بعد از مدتی که ما را خسته کرده بودند با تهدید جانی و با چاقو پدرم را گول زدند و از او امضا گرفتند و ما وارد مشارکت شدیم و با حرف های دروغ در آن روز همه چیز را به نفع عمویم تمام کردند مثلا بهترین طبقه و واحد ها و خیلی از اختیارات را به او دادند این شیاد حتی می خواست قرار اد را که در بنگاهی ثالث بسته شده بود بدزد و به بنگاه خود ببرد که آخرش معلوم نشد قرارداد ما کجا رفت ؟
در پیگیری هایی که در مورد این شیاد انجام دادم فهمیدم که چندین ملک دیگر را هم به همین صورت با تهی و دغل بازی وارد مشارکت کرده و صاحبان ملک ها با سازنده ها درگیر و دادگاهی شده اند اما هیچ اتهامی متوجه این شخص نبود زیرا فقط یک مشاور بود و نه صاحب بنگاه و به صورت وکالتی کار می کرد حتی اتحادیه املاک هم فقط به او تذکر میداد و وقتی صاحبان بنگاه متوجه میشدند او را از بنگاه اخراج می کردند و او به بنگاهی آنطرف تر می رفت به طوریکه در عرض شش ماه سه بنگاه عوض کرد
من چگونه می توانم بدون شکایت در دادگاه که او متوجه شود پلیس آگاهی را در جریان بگذارم زیرا هم زیر تهدید هستیم و هم او ممکن است رد پایش را پاک کند و من می خواهم پلیس آگاهی وارد قضیه شود از چه طریق عمل کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
دوست‌گرامی پلیس اگاهی تحت چه عنوانی باید برای تحقیق وارد به کار شما شود؟ هر پیگیری و تحقیقی باید با شکایت شاکی آغاز شود و سپس مراحل تحقیقات بنا به صلاحدید مقام قضایی توسط پلیس اگاهی یا دادسرا انجام شود و بدون شکایت ممکن نیست مگر در جرایم بسیار خاص .