مدت زمان دادرسی چک برگشتی چقدر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴,۰۸۸ #45508074

چک برگشتی به تاریخ سال ۹۵ دارم مراحل و مدت زمان دادرسی آن چگونه است؟
مبلغ چک به روز چگونه محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

بستگی به نوبت های رسیدگی دادگاه دارد

میتوانید با ارائه دادخواست مطالبه وجه چک و خسارات وارده و خسارت تاخیر تادیه را بخواهید

سلام
پیشنهاد میدهم اول به شعبه صادر کننده گواهی عدم پرداخت مراجعه و تقاضای درج کدرهگیری نمایید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و تقاضای صدور اجراییه نمایید

می توانید از طریق اجرای ثبت و یا دادگاه اقدام کنید.
بله خسارات تاخیر تادیه از تاریخ چک تا زمان اجرا و وصول قابل مطالبه است.
مبلغ خسارت بر اساس نرخ بانک مرکزی در صورت درخواست شما قابل وصول و مطالبه است.
مدت زمان رسیدگی در دادگاه به طور میانگین ۶ ماه است.

با سلام مدت زمان حدودی شش ماه میباشد . و از زمانیکه چک را برگشت زدید از زمان تاریخ برگشت ودریافت گواهی عدم پرداخت هم اصل چک وهم خسارت تاخیر در پرداخت طبق ضریب تورم بانک مرکزی قابل دریافت میباشد .

با سلام
از طریق دادگاه بین شش تا هشت ماه
بله در صورت مطالبه خسارت تاخیر در تادیه طبق شاخص بانک مرکزی