آیا معامله بعد از رای قطعی اعسار از پرداخت مهریه نیز جرم فرار از دین محسوب میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۴۲ #45454775

باسلام وعرض ادب،
بنده از طریق اداره ثبت اسناد مهریه ام را اجرا گذاشتم و چند تا از اموال همسرم را توقیف نمودم. بعد از آن همسرم دادخواست اعسار از پرداخت مهریه داد و دادگاه تجدیدنظر رای به رد اعسار داد. بنده متوجه شدم همسرم همه ی سهامش که بنده از آنهابی اطلاع بودم را بعد از رای قطعی اعسار فروخته!! با توجه به رای وحدت رویه ۷۷۴ مورخ ۹۸/۱/۲۰ و با توجه به رای قطعی اعسار از پرداخت مهریه مذکور آیا از نظر قانون و دادگاهها معاملات همسرم و فروش سهامش بعد از رای قطعی اعسار جرم فرار از دین محسوب میشود؟؟ و آیا اگر بنده دادخواست ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین بدهم و همچنین شکایت کیفری فرار از دین نمایم دادگاهها به نفع بنده رای میدهند؟؟؟ باتشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
۱.صدور رای قطعی اعسار به فرار از دین ارتباطی ندارد .
۲.ولی اگر بعد از قطعیت رای مهریه .نقل و انتقالی توسط همسر شما صورت گرفته در حکم فرار از دین است .

با سلام
در صورتی که مدارک و شواهدی بر این امر دارید و یا اینکه اطلاعی از دارایی و اموالی که بعد از محکومیت به پرداخت مهریه به دست اورده داشته باشید میتوانید جهت توقیف ان اقدام نمایید

فرار از دین ارتباطی با دعوی اعسار ندارد . اگر نقل و انتقالات بعد از قطعیت رای محکومیت صورت گرفته باشد در حکم فرار از دین بوده و قابل تعقیب کیفری است .

سلام
تا زمان قطعیت حکم در دادگاه تجدید نظر فرار از دین محسوب نمیشود