اثبات دعوی کیفری بعهده شاکی هست یا متهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۹۷ #45442939

سلام به همه وکلای زحمتکش
بار اثبات دعوی کیفری سرقت و برداشت از حساب به عهده شاکی هست یا به عهده متهم. هست که اثبات کنه اتهاماتی رو که بهش زدن رفع کنه از خودش.
مثلا طرف کارتش با رمزش رو داده متهم هم کارت به کارت کرده بعد رفته شکایت کیفری کرده که سرقت شده

مشاوره حقوقی سرقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند

سلام . کسی که مدعی است باید در تمام دعوا . ادعای خود را با ادله اثبات کند .خواه خواهان باشد خواه شاکی

بی شک بر عهده شاکی است یعنی اصل بر برائت است پس باید شاکی بتواند بامستندات ومدارک اثبات کند

البینه علی المدعی....شاکی مدعی هست و شاکی باید اثبات کند

سلام شاکی باید ادعای خود را با استناد به ادله کافی به اثبات رساند

باسلام
بار اثبات با شکایت کننده میباشد

اثبات مورد شکایت با شاکی خواهد بود