چقدر زمان میبره برای توقیف ملک؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۰ #45424908

همسرم فوت شده و من برای گرفتن مهریه اقدام کردم و انحصار وراثت انجام شده و گواهی انحصار وراثت صادر شده و میخواهم ملکی را توقیف کنم میخواستم بدونم چقدر زمان میبره برای توقیف ملک؟ چگونه خانواده همسرم متوجه اقدام من برای گرفتن مهریه میشوند چون ملک دست پدر شوهرم است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان عنوان داشت

با توجه به کثرت پرونده ها نمی توان زمان دقیقی را پیش بینی نمود

پس از ابلاغ اجرائیه و ارسال به اجرای ثبت پرونده تشکیل میگردد . از این زمان و با معرفی پلاک ثبتی ، ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت امکان توقیف وجود دارد .

درود
مدت زمان بستگی به حجم پرونده ها داشته و معمولا طی این مراحل در اداره ی ثبت زمانبر است .

درود
نامه توقیف برای ثبت سیستمی ارسال می شود لیکن باید حضوری هم پیگیری کنید که زودتر نتیجه بگیرید.

سلام، با توجه به اینکه اقدام نسبت به مهریه از طریق اداره ثبت انجام می پذیرد پروسه طولانی بوده و نمی توان مدت زمان دقیقی بیان کرد

درود بر شما، متاسفانه مدت زمان دقیقی قابل تعیین نیست، این مساله به عوامل متعددی ازجمله حجم پرونده‌های جاری شعبه‌ی موردنظر خواهد داشت.