میتونه الزام به تنظیم رسمی سند به طرفیت خوانده انجام بده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱ #45333770

باسلام
خواهان، بدون عقد قرارداد خودرویی خریده حال میتونه الزام به تنظیم رسمی سند به طرفیت خوانده انجام بده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به استناد سایر دلایل میتوان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح کرد و البته که برای گرفتن رای نیاز به اثبات مالکیت می باشد.

با توجه به شهادت شهود و فیش های واریزی و در صورت اثبات مالکیت خودرو میتواند برای الزام به تنظیم اقدام نماید

باسلام
با استناد به شهادت شهود یا فیش های واریزی و نظایر آن و در صورت اثبات مالکیت خودرو میتواند برای الزام به تنظیم اقدام نماید

با سلام
میتوانید با استناد به فیش های واریزی و مدارکی دال بر وقوع معامله دادخواست الزام به تنظیم رسمی مطرح کنید

سلام. اگر دو طرف وقوع معامله را قبول دارند بله می تونه الزام به تنظیم سند بده