بانک میتواند درباره نحوه به دست امدن اون سوالی بپرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۶ #45319488

اگر بنده که گردش مالیم تو یکی از بانک ها پایین بوده و طی چند روز گذشته به صورت روزانه مبلغ ۲۰ الی ۵۰ میلیون به حصابم واریز شده و تداوم دارع بانک میتونه حصاب را مسدود یا درباره نحوه به دست امدن اون سوالی بپرسع؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر امکان این موضوع از جانب بانک وجود ندارد.

سلام
به نظر بعید می رسد و امکان چنین امری را ندارند

اشخاص حقوقی و حقیقی که در یک سال مالی گردشی بالاتر از ۵میلیارد تومان دارند میبایست اظهارنامه مالیاتی ارایه دهند

با سلام
۱-طبق بخشنامه اداره مالیات اشخاص حقوقی و حقیقی که در یک سال مالی گردشی بالاتر از ۵میلیارد تومان دارند میبایست اظهارنامه مالیاتی ارایه دهند
۲-در اظهارنامه مالیاتی می بایست طریقه بدست آمدن آن مشخص شود
۳-مالیات آن پرداخت شود
۴-در غیر این صورت حساب ها مسدود و احضار می شوند.
با تشکر

خیر به هیچ عنوان بانک صلاحیت پرسش در مسایل خصوصی و مالی افراد یا دارندگان حساب را ندارد .