درخواست تخلیه به دلیل نیاز خودشان به ملک را ثبت نموده و حداکثر ۱۰ روز به من مهلت تخلیه داده اند؛ تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۹ #45306187

ضمن عرض سلام و وقت بخیر،

مهلت اجاره اپارتمان محل سکونت بنده اول مرداد ماه امسال به پایان رسیده است، ۳ روز قبل از سر رسید موعد تخلیه طی تماس تلفنی که مالک محترم با بنده داشتند به دلیل مشکلات بوجود امده برای من، تا انتهای تابستان برای تحویل ملک از ایشان مهلت خواستم مالک محترم تلویحا با پیشنهاد بنده موافقت کردند هرچند خودشان روی یک ماه ادامه قرارداد نظر داشتند، علی ایحال با خیر و خوشی مکالمه ما به پایان رسید ( صوت مکالمه تلفنی را دارم ) اما امروز اظهارنامه ای بهم ارائه شد که مالک روز اول مرداد درخواست تخلیه به دلیل نیاز خودشان به ملک را ثبت نموده و حداکثر ۱۰ روز به من مهلت تخلیه داده اند ضمنا قید کرده اند در صورت عدم تخلیه جریمه روزانه ۱۵۰ هزار تومان و هزینه مربوط به دادرسی شامل حال بنده میشود.(متذکر میشوم اجاره ۳ ماه اخیر رو من نتونستم پرداخت کنم و قرار گذاشته بودیم از مبلغ ودیعه کسر کنند، اما ایشان این توافق را هم نادیده گرفته اند و در اظهارنامه قید کرده اند بنده اجاره ۳ماه را پرداخت نکرده ام و به هیچ طریقی پاسخگوی ایشان نیستم)

الان تکلیف من چیه؟
ضمنا شرکت بنده به دلیل مشکلات اخیر تعطیل شده و من از قبل عید نوروز هیچ درآمدی نداشته ام.

با تشکر از حقوق دانهای محترم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور تخلیه الان در شورای حل اختلاف با احتیاط صادر میشود ...

با سلام
در شرایطی میتوانستید اقدام به تخلیه ننمایید و طبق تعرفه ستاد کرونا اقدام به پرداخت اجاره بها میشدید که :
اولا اجاره بهای معوقه نداشته باشید
دوما مورد اجاره برای خود موجر نیاز نبوده باشد

سلام
اقدام به تخلیه نمایید طبق اظهار نامه ارسالی موجر

بدلیل عدم عمل به تعهدات باید تخلیه نمایید

سلام
متاسفانه میبایست مطابق با اظهار نامه ارسالی از سوی موجر عمل نمایید و طی مهلت مذکور اقدام به تخلیه نمایید

اذن موجر برای ادامه تصرف منوط است به امضای کتبی قرارداد اجاره و پرداخت اجاره بهای روزهای مازاد بر مدت استیجار به موجر توسط مستاجر است و اظهارنامه نیز اعلام رسمی برای عدم رضایت موجر بر ادامه تصرف است بنابراین با فایل صوتی نمیتوانید این موضوع را اثبات کنید