آیا هنوز که درگیر دادگاه الزام به تمکین و مهریه هستیم و فعلا طلاق نگرفتیم، زوج می تواند دادخواست برای تعیین تکلیف حضانت بدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۵ #45272583

زوجه دو ماه است به منزل پدرش رفته و درگیر دادگاهیم، دو پرسش از حضانت:
۱.ایا هنوز که درگیر دادگاه الزام به تمکین و مهریه هستیم و فعلا طلاق نگرفتیم،زوج می تواند دادخواست برای تعیین تکلیف حضانت بدهد؟ دختر بچه پنج ساله است.
۲.با فرض طلاق غیر توافقی و در فرایند دادگاه، زوج مدعی است که زوجه خشونت و پرخاشگری بالایی دارد، ایا برای حضانت زوج باید درخواست پزشک قانونی کرد؟ فرایند دادخواست پزشک قانونی برای بررسی پرخاشگری زوجه چگونه است؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حضانت فرزند تا اتمام ۷ سالگی با مادر و بعد از این مدت با پدر خواهد بود
البته فرزند دختر در سن ۹ سال تمام و پسر در ۱۵ سال تمام ، خود میتواند تعیین نماید که با چه کسی زندگی کند

با سلام
در صورتی که زن و شوهر جدا زندگی میکنند بحث حضانت فرزندان پیش میاد که تا ۷سال حضانت با مادر هست مگر اینکه عدم صلاحیت مادر را شوهر ثابت کند در صورتی که درخواست سلب حضانت بدهند امکان ارجاع به پزشک قانونی توسط دادگاه وجود دارد
دادگاه به تمام جوانب و صلاحیت طفل توجه میکند