آیا آی پی ادله جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۱ #45266432

باسلام. بنده از فردی به عنوان ضرب و جرح شاکی می باشم و با توجه به خصومتی که از بنده داشته، من در یک سایت خصوصی در باره با مشاوره ثبت نام نموده ام نه به عناوین جعلی بلکه برای یک موضوع دیگر. و آن فردی که از او شاکی بودم از صفحه کاربری بنده اسکرین شات می گیرد و با فتوشاپ اقدام به طراحی جعل عنواین دولتی به نام بنده می کند و تصاویر را به پلیس آگاهی برده و با استعلام پلیس آگاهی و پلیس فتا IP مربوطه متعلق به شماره بنده می باشد/ حال سوال من اینجاست آیا IP ادله جرم محسوب می شود؟ بنده در دادسرا منکر همه چیز گشتم و گفتم فقط من در سایت ثبت نام نموده ام نه به عناوین جعلی و برای همان است که IP متعلق به من می باشد. خواهشمندم کمکم کنید چه دفاعی از خودم ارائه بدم؟ آیا می توان ادعای هک اینترنت نیز به دادسرا ارائه داد؟ خیلی سپاسگزارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. Ip ادله جرم هست ولی در مسئله شما ادعای جعل دارید لذا تقاضای کارشناسی بابت جعل اسکرین شات کنید. صرف اسکرین شات نیز نمی تواند دلیل خوبی برای انجام جرم از جانب شما باشد چون هرشخصی می تواند اسکرین شات دیگری را دستکاری کند.