آیا امکان استعلام اموال خارج از کشور ایشان و توقیف اموال وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۶ #45223707

با سلام.
فردی به عنوان سازنده اقدام به پیش فروش غیرمجاز تعداد زیادی واحد آپارتمانی نموده و تمام اموال خود را از کشور خارج و در ترکیه سرمایه گذاری نموده است. فرد مذکور به دلیل شکایت، دستگیر و در زندان بسر میبرد، با توجه به اینکه در ایران هیچ اموالی ندارد، آیا امکان استعلام اموال خارج از کشور ایشان و توقیف اموال وجود دارد؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون استرداد مجرمین قابل اقدام است..‌

در صورتی که دادگستری ترکیه تصمیم دادگستری ایرن را بپذیرد توقیف اموال ممکن خواهد شد

با سلام
در صورت موافقنامه های بین المللی فی مابین دو کشور امکان استعلام اموال وجود دارد

باتوجه به تعاون قضایی ترکیه وایران درصورت صدورحکم در دادکاه ایران و قبول آن از طرف دادکاه ترکیه توقیف ممکن است

سلام و درود
در صورت پذیرش از سوی محاکم کشور مورد نظر بله امکان پذیر است
موفق و موید باشید

درود
توقیف اموال وی در ترکیه منوط به درخواست مرجع قضایی مربوطه در ایران و پذیرش دادگستری ترکیه است.

با سلام .
مشروط به موافقت دادگاه ترکیه است