با تخلیه نکردن مستاجر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۲ #45190975

سلام روزتون بخیر ببخشید مستاجر ما قراردادش ۲۰ ام ماه تمام شده، اثاثیه‌اش رو هم برده از ۵۰ تومن پول پیشش هم ۴۵ تومن رو گرفته قرار شد که ۵ تومن رو هم بعد از اینکه تصویه ‌ها رو آورد بهش بدیم؛الان دیشب که ما پشت درو انداختیم ساخت نزدیک ۱ نیمه شب اومده کلید انداخته بعدم زنگ زده به پلیس، پلیسم با لجبازی از اون طرفداری میکرد و اصلا گوش نمیداد که ما چی میگیم، میگه چون کلید داره حق داره بیاد و وارد منزل بشه.
میخواستم نظرو راهنماییتون رو بدونم.
ممنون.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور تخلیه فوری از طریق شورای حل اختلاف قابل پیگیری است لکن طبق بخشنامه هیات وزیران تا پایان خرداد دستور تخلیه صادر نمیگردد

با سلام
جناب آقای پارسا پاسخ جامع و کاملی ارایه نموده اند لطفاطبق فرمایش ایشان عمل نمایید .
ضمنا به هنگام تسویه حساب در پشت قرارداد اجاره نامه تاریخ تخلیه ملک توسط مستاجر و پرداخت کلیه ودیعه مستاجر قید و به امضای طرفین برسد .
موفق باشید

با توجه به اظهارات شما ظاهرا ملک را به طور کامل تحویل نگرفته اید که ناچارا باید از طریق شورای حل اختلاف در خصوص دستور تخلیه اقدام نمایید.

سلام
اگر مستاجر خانه را به شما تحویل داده بوده است دیگر حق ورود به آن را نداشته و خانه در تصرف شما تلقی می‌شود
اما اگر بعد از تخلیه هنوز کلید را به شما نداده بوده است هنوز تصرف ایشان محسوب می گردد
و در این صورت شما باید با در دست داشتن قرارداد اجاره به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و درخواست صدور دستور تخلیه بنمایید تا به شورای حل اختلاف ارسال و رسیدگی شود
البته صدور دستور تخلیه منوط به این است که شما ۵۰ میلیون تومان را بسپارید
و با توجه به اینکه شما بخشی از آن را به ایشان داده اید بهتر است دوستانه موضوع را بین خود حل و فصل نماید

ضمنا تا پایان خرداد حکم یا دستور تخلیه صادر نمی شود

در صورت وجود شرایط زیر دستور تخلیه ملک صادر می شود :
قرارداد اجاره در دو نسخه تنظیم شده باشد
دو نفر شاهد قرارداد را امضاء کرده باشند
موعد قرارداد اجاره به اتمام رسیده باشد
ملک دارای حق کسب وپیشه و سر قفلی نباشد
دستور تخیله توسط شورای حل اختلاف بدون برگزاری جلسه صادر می شود و به صورت فوری بدون داشتن حق اعتراض اجرا خواهد شد