در صورت امکان این بند را برای بنده تفسیر نموده‌ و اینکه اجرای احکام به چه صورت عمل خواهد کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۶ #45172655

با سلام و خسته نباشید
اینجانب زوج درخواست تعدیل تقسیط مهریه داده ام (قبلا دوبار داده ام ) که رای صادر شده و رای با رای های قبلی کمی متفاوت می باشد :
بدین صورت که در این رای من از هر ۱۰ ماه یک سکه تمام میدادم به ۱۶ ماه یک سکه تمام افزایش پیدا کرده است ولی در زیر رای یک بند اضافه شده که متن آن اینگونه است:

ذکر این مطلب ضروری است که در حال حاضر قیمت سکه حدودا ۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال بوده یعنی اقساط به صورت تقریبی ماهیانه ۸,۱۲۵,۰۰۰ ریال تعیین گردیده است فلذا در صورت تغییر قیمت سکه در بازار اعم از تقلیل یا افزایش آن، اجرای احکام مدنی با لحاظ قرار دادن اقساط به صورت ماهیانه ۸,۱۲۵,۰۰۰ ریال نسبت به تعدیل و تغییر تعداد ماه هایی که مشارالیه میبایست سکه را پرداخت نماید اقدام مقتضی معمول خواهد نمود تا به لحاظ تغییر قیمت سکه نیاز به تغییر تعداد اقساط از سوی دادگاه نباشد. رای صادره حضوری بوده و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر استان میباشد. ضمنا ۱-تقسیط محکوم به، مانع از استیفای الباقی آن از اموالی که جدیدا از محکوم علیه شناسائی می گردد، نمیباشد. ۲-محکومله میتواند به صورت کسری از سکه به شرح مذکور به مقدار توانایی مالی محکوم علیه ماهیانه از وی دریافت نماید.
و قضییه "کسری از سکه" را توضیح دهید؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه ب توضیحات مطروحه اجرای احکام در صورت افزایش یا کاهش قیمت سکه اختیار تعدیل در اقساط مهریه را خواهد داشت و در این امر نیازی ب اجازه دادگاه ندارد

یعنی با توجه به تورم موجود در بازار اجرای احکام این حق را خواهد داشت که پرداخت مهریه را براساس گرانی یا ارزانی سکه محاسبه نماید

با سلام
میزان اقساط شما از قرار هر ماه به صورت عدد ثابتی در نظر گرفته شده که به صورت سکه باید به زوجه پرداخت گردد لذا این اختیار از سوی دادگاه به اجرای احکام تفویض گردیده که چنانچه قیمت سکه بالا یا پایین روند با در نظر گرفتن آن عدد ثابت ، می تواند تغییر در سکه های پرداختی ایجاد نماید .

یعنی میزان درتغییرقیمت، قسط ماهیانه سکه ۸۱۲۵۰۰۰ است به عبارتی اگرسکه گرانترشود براین مبلغ افزوده میشوداگرارزانترشودازاین مبلغ کمترمیشود تا تغییری درتعداد۱۶ماه ایجادنشود

باسلام
شما هر۱۶ ماه یک سکه باید پرداخت کنید وبا توجه به بالا یا پایین رفتن سکه تعداد ماه ها توسط اجرای احکام افزایش یا کاهش میگردد یعنی بطور مثال اگر سکه ۱۴میلیون بشود توسط اجرای احکام ۱۶ ماه به ۱۷ ماه یک سکه افزایش پیدا میکند ویا برعکس درصورت ۱۳میلیون شدن سکه به پانزده ماه یک سکه کاهش پیدا میکند
وزوجه میتواند ماهانه تقریبا ۸۰۰هزارتومان را بصورت نقدی در هرماه دریافت کند واز سکه ها در ۱۶ ماه اخر کم شود
و این تقسیط مهریه مانع نمیشود که بعدا اگر اموالی از شما معرفی شود توقیف نگردد اگر اموالی معرفی شود توقیف خواهد شد

درود
دادگاه به اجرا اختیار داده است با نوسان قیمت سکه ماه های پرداخت تغییر کند.