با این وکالت نامه اگر اقدام به طلاق کرد مهریه تعلق میگیره یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #45149441

سلام خسته نباشید.این متن وکالت‌نامه رو اگر ممکنه بخونید و در موردش توضیح بدین احساس میکنم کامل نیست و اشکال داره.
مورد وکالت: مراجعه به کلیه ادارات دولتی و خصوصی و هریک از نهادها و سازمان ها و موسسات مربوطه علی الخصوص دفاتر ازدواج و طلاق و دادگستری و دادگاه های خانواده،قیام و اقدام به تقدیم دادخواست طلاق و طلاق توافقی و تقدیم مدارک و حضور در جلسات دادگاه و دفاع و تمکین به موارد مطروحه و امضاء ذیل صورتجلسه ها و اعطاء وکالت به وکیل دادگستری با تمام اختیارات قانونی و معرفی داور و رویت دادنامه صادره وتسلیم ویا اعتراض نسبت به آن و حضور در دفاتر طلاق و اعطاء وکالت در خصوص اجرای صیغه طلاق و امضاء ذیل اوراق و اسناد و مدارک مربوطه و قبول شرایط ضمن العقد و حق تجدید نظر و فرجام خواهی و حق سلب و اسقاط تجدیدنظر و فرجام و قبول شرایط ضمن العقد و خلاصه آنچه و هر چه که در جهت مطلقه نمودن نیاز به اقدام باشد چه در وکالت تصریح شده یا نشده باشد و خلاصه آنچه و هر چه که در خصوص موارد فوق نیاز به اقدام باشد.حدود اختیارات: به شرح مورد وکالت بوده و با حق توکیل به غیر ولو کرارا و موارد یاد شده اقدام و امضاء وکیل به مثابه اقدام و امضاء موکل نافذ و معتبر است بطوریکه نیاز به حضور مجدد و استیذان ثانوی از موکل نمی باشد و ضمن عقد خارج لازم شرط نمودند که وکالت ثابت و بلاعزل می‌باشد

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وکالت در طلاق است و ارتباطی با مهریه ندارد
مهریه نیز از ناحیه زوجه قابل مطالبه است (مهریه به محض وقوع عقد نکاح بر ذمه زوج قرار میگیرد و دادن وکالت در طلاق به زوجه مسقط آن نیست)