این که در مورد اقلام من اظهار نظر نشده تکلیف چیه یعنی یک بار دیگه باید راجب این اقلام رای صادر کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۰ #45076135

سلام
من زوج هستم
درمورد جهیزیه این رای برای من صادر شده جهیزیه زوجه را باید پس بدهم طبق فاکتور و لیست سیاه خودمم قبول دارم .
من زوج اعتراض کردم سر اقلامی که مال پدرم هست که خانومم ادعا کرده از من است
من زوج هم فاکتور بنام پدرم و هم شاهد دارم حالا این رای صادر شده است
متوجه نشدم راهنماییم کنید

رای دادگاه
درخصوص تجدیدنظرخواهی اقای ------ فرزند------به طرفین خانوم--------فرزند ------- نسبت بع دانانه شماره---- مورخ ------با عنایت به اینه حسب دادنامه معترض عنه تجدیدنظر خواه صرفا به موجب دادنامه مذکور به استرداد جهیزیه برابر لیست سیاهه پیوست محکوم گردیده و اگرچه تجدیدنظرخوانده اقلام موضوع صورت جلسه مورخه---- را نیز موضوع خواسته در دادخواست به عنوان جهیزیه قرار داده لیکن در رای صادر شده اظهار نظری در این خصوص نشده است و تجدیدنظر خواهی تجدیدنظر خواه نیز هم اکنون به اقلامی میباشد که موضوع صورت جلسه مورخ ----- است کا اساسا موضوع محکومیت خوانده در رای صادر شده نمیباشد و در خصوص محکومیت خوانده به استرداد جهیزیه برابر لیست سیاهه پیوست نیز ایشان خود در جلسه رسیدگی مورخ ---- بیان نموده حاضر به استرداد اقلام در لیست پیوست میباششم لذا دادگاه بنا به مراتب مذکور میزان محکومیت خواهان که صرفا استرداد جهیزیه برابر لیست سیاهه میوست دادخواست میباد، اعتراض مطروحه را وارد ندانسته و مستندا به ماده ۲۷ قانون شورایهای حل اختلاف و ماده ۳۵۸ قانون ایین دادرسی دادگاههی عمومی و انقلاب در امور مدنی رای صادر شده را عینا تایید مینمایید رای صادر شده در این مرحله قطعی است
ضمنا به شعبه دوم شورای حل اختلاف تذکر داده میشود که در خصوص اقلام موضوع صورت جلسه که مورد خاسته میباشد نفیا یا اثباتا اظهار نظر نشده است .
سوال دارم
(با توجه به این که این رای قطعی صادر شده است
اقلامی که خانمم ادعا کرده مورد صورت جلسه خاسته میباشد نفیا یا اثباتا اظهار نظر نشده است .)
این جمله یعنی چی؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادکاه برای شورا تکلیف کرده به موضوع اعتراض شما که اساسا تعیین تکلیف نشده مجددا رسیدگی و حکم صادر شود

درود
شما باید جهیزیه همسرتان را طبق سیاهه ای که دارند مسترد کنید مابقی که فاکتور به نام پدرتان است به ایشان تعلق نمی گیرد.

این رای شورا برابر مقررات قابل اعتراض می باشد

با سلام وادب.
منتظر رای صادره از شورا باشید.تا اقلام و وسایلی که مال زوجه نیست تعیین تکلیف گردد.

درود بر شما، در واقع شورای حل اختلاف در حکم مکلف شده تا در خصوص آن سری از وسائل و اقلام که موضوع خواسته بوده ولیکن اظهارنظری در خصوص آنها نشده، بایستی تعیین تکلیف شود؛ یعنی همان وسائلی که شما فاکتور آنرا ارائه داده اید ولی زوجه به نفع خویش ادعا کرده و مطالبه شده.

با سلام
این رای دادگاه برای شورا تکلیف ایجاد می کند که در خصوص آن موارد نیز اظهارنظر ماهیتی نماید (یعنی رای صادر نماید). رای صادره در این خصوص برابر مقررات قابل اعتراض خواهد بود.
موفق باشید