ایا شکایت حقوقی از همسرم منع تعقیب میخوره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #45073159

سلام
من به شوهرم برای رهن خونه مبلغی رو قرض دادم قرار شد زیر یه سال پس بده اما نداد و گفته نمیدم هرکاری میخوای برو بکن منم رفتم شکایت کردم ایا شکایت حقوقی از همسرم منع تعقیب میخوره؟
میشه وجه مطالبه در صورت داشتن پرینت و شاهد بگیریم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منع تعقیب ارتباطی به موضوع شما ندارد
ابتدا طی ارسال اظهارنامه ای وپس از آن طی ارائه ی دادخواستی مبنی بر مطالبه ی وجه، موضوع را پیگیری نمایید

صسلام
منع تعقیب برای شکایت کیفری است
شما می توانید دعوای مطالبه وجه از باب ایفا نارو یا از باب قرض مطرح نمایید