میتوان درخواست ارجاع به کارشناس برای تعیین مبلغ منصفانه اجرت المثل را خواستار شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۸ #45068659

با سلام.
مستاجر ما پس از پایان قرارداد تخلیه نکرد و طی دوماه دستور تخلیه گرفتیم و قرار است اجرا شود. در قراردادی که داشتیم مبلغ اجرت المثل ایام تصرف بصورت روزانه بود که محاسبه این مبلغ برای یکماه حدود نصف مبلغی است که قبلا مستاجر اجاره پرداخت می‌کرده که باعث ضرر به مالک طی این دو ماه شده و رای شورا محکومیت خوانده به همان اجرت المثل تنظیمی در اجاره نامه است... آیا میتوان به رای شورا اعتراض کرد با توجه به این که بنگاه مبلغ اجرت المثل را کم نوشته و مستاجر از این موضوع سو استفاده نموده و این ‌موضوع باعث ضرر و زیان به موجر گردیده

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
درصورت وجود در قرارداد
همان ملاک عمل خواهد بود
موفق و موید باشید

با درود
شرط قابل ترتیب اثر است و رای شورا به صورت صحیح صادر شده.

با سلام شورا مطابق قرارداد بدرستی رای صادر کرده البته شما میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید ولی باتوجه به قرارداد امکان نقض رای شورا وجود ندارد.

درود
طبق قرارداد عمل می شود.

اگر در قرارداد میزان اجرت المثل تعیین شده و مورد توافق طرفین قرارداد قرار گرفته باشد ، باید بر همان مبنا اقدام شود و لذا رای شورای به نظر صحیح میباشد .

بله
می توانی رای شورا اعتراض دهید