داماد ما ضامن وام و چک هاست؛ میگه من شکایت میکنم میندازم زندان چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۶ #45044804

من سه دنگ از یه باب مغازه سرقفلی نانوایی دو سال پیش معامله کردم طرف کلی بدهی بالا آورده بود به خاطر همین داماد ما به من گفت که اینجا رو بردار این بدبختم نندازن بیرون به من گفتن به ارباب نگیم که معامله کردیم این بره اون نصف دیگه رو بگیره چون ارباب وعده داده بود با مبلغ کم نصف دیگش و میده به این ....
ما یه مبلغی رو گذاشته بودیم کنار برا سند این یارو اینقدر بدهی بالا آورد که من اونم بهش دادم که دنبال کارهای سند باشه بعد فهمیدم که این اصلا سند به نام نداره باید اول بخوره به اسمش بعد بتونه انتقال بده.....
بازم یه سال گذشت کلی چک کشیده بود بیرون من یه صد میلیونم دستی دادم که مغازه بسته نباشه این کارهای ما رو انجام بده ولی الانم بازم بدهی بالا آورده بازم مشکل ما حل نشده الان داماد ما ضامن وام و چک های اینه الان میگه من شکایت میکنم میندازم زندان تو هم برو شکایت کن کارهای خودت و انجام بده از نظر قانونی من چیکار باید بکنم میدونم اشتباه هام یکی دو تا نیس مجبوری فقط جلو رفتم که حل بشه....

مشاوره حقوقی سرقفلی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بله برای مطالبه مبلغ درخواست بدهید

با درود باید ضامن با پرداخت اقساط برای مطالبه اقدام کند

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

دادخواست الزام به ایفای تعهدقراردادی مطرح نمایید

سلام شما نیز میتوانید الزام به تحویل مبیع را بخواهید در صورت مستحق الغیر در آمدن می توانید ثمن معامله و غرامت را بگیرید