مواد قانونی که به سازمان تامین اجتماعی اجازه میدهد در خصوص کارگاه دوم چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۳ #45034597

به نام خدا
با سلام و عرض ادب وخسته نباشید
بنده در کارگاه گاوداری مدتی است کار میکنم حدود دو سال پیش کارفرما تغییر کرد ،حال که بنده استحقاق بازنشستگی را پیدا کرده ام از زمانی که کارفرما تغییر کرده است ،سازمان تامین اجتماعی از تاریخ تغییر کارفرما کارگاه را به عنوان کارگاه دوم محسوب مینماید در صورتی که فقط کارفرما تغییر کرده وماهیت کار ونوع شغل ومحل کارگاه تغییر نکرده است،این ایجاد کارگاه دوم تاثیر منفی در حقوق بازنشستگی حقیر گذاشته است لطفا" با ذکر مواد قانونی قانون کار (مثلا" ماده 12)وسازمان تامین اجتماعی اینجانب را راهنمایی فرمائید متشکرم عبدالرحیم حاتمی

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . تغییر کارفرما تاثیری در حق بیمه و مستمری شما ندارد. ملاک ، میزان حقوق پایه شما و پرداخت مستمر حق بیمه است . ممکن است فردی در طول سی سال ، هر سال برای یک کارفرما کار کرده باشد . اما در نهایت همه حق و حقوق به وی تعلق می گیرد . و از هر کارفرما طلب خود را دریافت می دارد. در سنی هم که بازنشست می شود ، از تامین اجتماعی مستمری می گیرد .
به نظر میاید که تامیت=ن اجتماعی این چنین فرض کرده که برای شما از دو کارگاه بیمه رد شده که با ارائه اسناد و مدارک کارفرما و کارگاه این مهم قابل حل است .

با استناد به ماده 12 قانون کار تغییر کارفرما و یا هرنوع تغییر حقوقی دیگر در مالکیت کارگاه در رابطه قراردادی کارگران موثر نیست و کارفرمای جدید قائم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود.