آیا در این مرحله نیم عشر حتی یک سومش بدون گرفتن مهریه بدون وارد شدن به مرحله دادگاهی گرفته می‌شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #45032999

سلام سال گذشته ماه خرداد من مهریه ام را به اجرا گذاشتم و اموال شوهرم توقیف شد و در این مرحله بدون اینکه کار دیگه ای انجام بشه پشیمون شدم و چند ماه بعد از گرفتن مهریه ام انصراف دادم سوالم اینه که وکیلم میگه باید یک سوم نیم عشر دولتی رو به اون بدم که بعلت باطل کردن تمبر به دولت مالیات بدهد علاوه هزینه خود وکیل آیا در این مرحله نیم عشر حتی یک سومش بدون گرفتن مهریه حتی بدون وارد شدن به مرحله دادگاهی گرفته می‌شود یا نه تو رو خدا زودتر جواب بدهید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه مبهم و پراکنده مطرح نمودید
واضح و شمرده بیان کنید