صاحب سرقفلی حق درخواست بازسازی بنا دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #44860334

پدر بنده و پسر عموش سال ۷۵ سرقفلی یک مغازه رو خریدند و چندین سال در آن کاسبی داشتند و صاحب ملک بعد از گذشت چند سال و ایجاد طرح دعوا موفق شد حکم تخلیه مارو بگیره ولی با پیگیری های مکرر در سال نود و چهار در دادگاه تجدید نظر مجدد سرقفلی ملک به ما داده شد و اعاده به وضع سابق شد. ولی متاسفانه با توجه به این که ملک بسیار قدیمی بود مالک سقفش رو شبانه تخریب کرده بود و ادعا کرد که چون ملک قدیمی هست سقفش خودش ریخته. و از همون سال سرقفلی در واقع نزد ما تحویل داده شده ولی نتونستیم استفاده کنیم و دربش بسته هست.
سوال بنده این هست من چگونه میتونم درخواست کنم ملک رو احیا کنن تا بتونم کار کنم یا سرقفلی رو از من بخرن؟؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات تخریب عمدی سقف به وسیله کارشناس رسمی میتوانید دادخواست الزام به تعمیر خسارات وارده را مطرح کنید .

صاحب سرقفلی کاری به بنا ندارد فقط حق سرقفلی دارد ومیتونه ان را به هرکس انتقال بدهد