چگونه این فیش حقوقیش را تا قبل وقت جلسه، استعلام بگیرم و آن را حداقل ضمیمه لایحه ام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹ #44843914

سلام و خسته نباشید.
در تاریخ ۱۹ بهمن ۹۸ رای قطعی اعسار مهریه صادر شد. همسر سابقم بعد از گذشت سه ماه از صدور رای، مجدد درخواست تعدیل مهریه زدن و دلیل اوردن که ۱- ادعا میکنند ماهانه حقوق ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومانی میگیرن. در صورتی که حقوق ایشان برای سال ۹۸ در جلسه اعسار، طبق لیست بیمه بدون محاسبه سنوات ۲/۹۰۰/۰۰۰ رد میشود که با محاسبه سنوات بالای ۳/۵۰۰/۰۰۰ حقوق دارند.(در جلسه اعسار با تبانی شرکت، فیش حقوقی ۱/۷۰۰/۰۰۰ تومان اورد.) ۲- ادعای پرداخت ماهانه مبلغ ۴۸۰ هزار تومان نفقه دخترش را میکند ( در صورتی که هنوز رای آن صادر نشده که بخواهند پرداختی هم داشته باشند ) ۳- ادعای کذب پرداخت ماهی ۶۰۰ هزار تومان اجاره منزل میکند اما درصورتی که خونه (قولنامه ایست) و برای خودش میباشد اما به اسم شوهر عمش زده و ادعای مستاجری میکنه.
لذا بنده بابت حقوق از سازمان تامین اجتماعی و محل کارش درخواست استعلام دادم اما شعبه مربوطه دادگاه، برای استعلام گفتند باید روز وقت جلسه لایحه ای تنظیم کنم و از قاضی دستورش را بگیرم؛ قبل جلسه، دستور استعلام فیش حقوقی اش را نمیدهند! آیا چنین حرفی صحیح است؟ لطفا راهنماییم کنید چگونه این فیش حقوقیش را تا قبل وقت جلسه، استعلام بگیرم و آن را حداقل ضمیمه لایحه ام کنم؟
برای تعدیل از جانب بنده ،چه راهنمایی میفرمایید؟ با احترام از پاسخ و راهنمایی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با تنظیم لایحه ای موضوع صوری بودن فیش حقوقی و سایر مطالبی را که در سئوالتان به آنها اشاره کرده اید را در جلسه رسیدگی تقدیم قاضی نمایید تا ایشان دستور بررسی و رسیدگی را در ذیل آن یا در صورتجلسه دادگاه بدهد . پس از اخذ دستور قاضی ، استعلامات مد نظر شما توسط دفتر صادر شده و میتوانید نسبت به اخذ پاسخ استعلامات اقدام نمایید . باز هم تاکید میکنم که حتما درخواست خود را طی لایحه ای به دادگاه بدهید تا به عنوان یک مدرک قابل استناد در پرونده ضبط و بایگانی شود .