گفت که این زمین سالهاست تحت تصرف من است و حاضر نیست زمین را به ما بدهد، چه اقدامی میتوانیم بکنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #44754407

سلام وقت بخیر
پدر بزرگ بنده چند سال پیش فوت کرده ، الان بین اسناد و مدارک سندی پیدا کردیم که متعلق به یک قطعه زمین کشاورزی است ولی زمین تحت تصرف شخص دیگری است به ایشان مراجعه کردیم و گفتیم زمین متعلق به ماست ایشان گفت که این زمین سالهاست تحت تصرف من است و حاضر نیست زمین را به ما بدهد ، چه اقدامی میتوانیم بکنیم؟سمد زمین رسمی است.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست خلع ید با داشتن سند رسمی مطرح کنید زیرا دعوی خلع ید فقط از طرف مالک پذیرفته می شود همچنین بابت تصرف و استفاده زمین بدون اجازه سایر ورثه دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید

در صورتی که سند رسمی باشد می توانید دادخواست خلع ید و در صورتی که سند عادی است می توانید دادخواست رفع تصرف علیه متصرف را مطرح کنید

با توجه به داشتن سند رسمی میتوانید دعوی خلع ید را مطرح کرده و اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه کنید .

درود
در صورتی که سند رسمی دارید دادخواست خلع ید در غیراینصورت دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید.

اگر سند رسمی باشد . ورثه میتواند دادخواست خلع ید بدهند

سلام
اگر سند شما عادی ست می توانید دادخواست رفع تصرف بدهید.