همسرم حدود یک هفته است منزل را ترک کرده است می تواند نصف منزل را که به نام من است توقیف کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۴ #44650698

با سلام
خانم من حدود یک ماهه که رفته است تلفن و پیام را هم سخت جواب می دهد اولین که نمی دانم شکایت کرده یا خیر؟(البته در سامنه ابلاغ چیزی اعلام نشده است) دوم اینکه لازم است من پلیس بیارم گزارش ثبت کند؟ (البته من نمی خواهم شکایت کنم و دوست دارم اگر درست می شود درست شود ولی از طرفی هم نمی دانم این قهر چقدر زمان می برد و دوست ندارم که ایشان فکر کند من شروع کننده شکایت بوده ام) سوم اینکه من یک منزلی دارم که در آن نشسته ام و قسمتی اش به نام خانم است آیا برای سهمی که بنام من است باید اقدامی صورت بگیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دادخواست تمکین بدهید یا اظهارنامه بفرستین مشکلتون را به طریق کدخدا منشی حل وفصل نمایید

بله با مراجعه به اجرای ثبت و مطالبه مهریه،میتواند نسبت به توقیف آن اقدام کند .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باتوجه به فرمایشتان شکایتی صورت نگرفته که بخواهید منزل را به نام کسی منتقل کنید بهتر است به صورت مسالمت آمیز سازش نمایید .

بهتر است مشکل را مسالمت آمیز حل کنید

سلام
با توجه به اظهارات خودتان پیشنهاد میدهم در معیت زوجه به مشاور خانواده مراجعه نمایید
نسبت به قدرالسهم شما نیز حتی اگر دستور توقیف صادر شده باشد با استنادبه اینکه جزو مستثنیات دین می باشد رفع توقیف می شود

با سلام با توجه به تکراری بودن سوال به پاسخ قبلی اینجانب و همچنین پاسخ سایر همکاران رجوع فرمایید.

شکایتی علیه شما نشده
منزل را به کسی منتقل نکنید