اگر من ثبت ثنا کرده ام و اشخاص را شناسایی؛ چرا باید حضوری باز به کلانتری محل بروم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #44646505

سلام.چند شب پیش یک موضوع نزاع صورت گرفت برایم که اشخاص ضارب را شناسایی کردم و به کلانتری خبر دادم... بعد از شکایت بنده از طریق سامانه ثنا حالا ابلاغ حضوری در واحد دیگری انداخته اند بعد از ۶ روز از شکایت ثبت ثنا که بالای آن نوشته شده ابلاغ دستور مقام قضایی بعد از مشخصات نیز علت ابلاغ دستور قضایی جهت انجام تحقیقات

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضور در بعضی مواقع درکلانتری الزامی است باید دستور قاضی را دید که چی خواسته ازشما که احضارشدید

برخی اوقات برای تکمیل تحقیقات نیاز به مواجهه حضوری در کلانتری یا اخذ اظهارات در کلانتری است لذا در این موارد باید به کلانتری رفت حتی با وجود ثبت نام در ثنا