چه کارهایی میتوانم انجام بدم تا مجبور بشه نمای ساختمان رو درست کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #44642354

با سلام
یکی از ساکنین ساختمان ما در حالی که نمای ساختمان و رنگ پنجره ها یشمی هستش اقدام به نغییر پنجره ها به رنگ سفید کرده. در حالی که یک روز پس از نصب و همینطور چندین مرتبه طی بازسازی به ایشون تذکر داده شده ولی همچنان بعد از ۶ ماه نسبت به نارضایتی ساکنین ، بی تفاوت هستن.
من به عنوان مدیر ساختمان از لحاظ قانونی چه کارهایی میتوانم انجام بدم تا مجبور بشه نمای ساختمان رو درست کنه

با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

برای اینکه ساکن یا ساکنان مجتمع آپارتمانی بتوانند در قسمت‌های مشترک هر نوع دخل و تصرفی داشته باشند، باید رضایت ۱۰۰ درصدی همه صاحبان آن مجتمع را جلب کنند زیرا بر اساس قانون هیچ شریکی بدون اجازه شریک دیگر حق دخل و تصرف مادی در مال مشاع را ندارد ، و تغییر در شکل آپارتمان جزو مشاعات است
وهرگونه تغییر شکل و رنگ در آپارتمان به گونه‌ای که موجب ناهماهنگی واحدها در نمای کلی بنا شود ممنوع است. شما باید قبل از مراجعه به دادگاه احضاریه ای مبنی بر برگرداندن نمای ساختمان به حالت قبل با مهلت مناسب ارسال کنید در صورت نادیده گرفتن به دادگاه مراجعه کنید نارضایتی کتبی سایر مالکین را هم به همراه خود داشته باشید