چطور شناسنامه فرزند رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۴ #44608421

با سلام
اینجاتب به دلیل مشکلات مالی در دادگاهی محکوم شدم و قادر به پرداخت ان بدهی نبودم تا کنون و در حال حاظر خداوند فرزندی به بنده داده که برای دریافت شناسنامه نوزاد اقدم کردم که با این جواب که شما ممنوع الخدمات هستید طی نامه دادگستری لطفا کمکم کنید و راهنمایی بفرمایید باید چه کنم و اینکه اخر شناسنامه فرزند چه ربطی به پدر دارد که شناسنامه برای نوزاد صادر نمیشود

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ممنوع الخدمات شدن ربطی به بدهی شما ندارد ارائه بعضی از خدمات نیاز به ارائه و یا تایید مشخصات شناسنامه در اداره ثبت احوال است بنابراین چنانچه شناسنامه مشکلی داشته باشد مثلا جعلی باشد یا بر اساس مدارک موهوم صادر شده باشد اداره ثبت احوال می تواند ارائه خدمات به این شناسنامه را ممنوع نماید
هرگاه هویت و تابعیت افراد مورد تردید واقع گردد و مدارک لازم جهت اثبات آن ارائه نشود، مراتب برای اثبات هویت به مراجع انتظامی و برای اثبات تابعیت به شورای تامین شهرستان ارجاع و در صورت تایید طبق مقررات اقدام خواهد شد.»
شما می توانیددادخواست الزام اداره ثبت به صدور شناسنامه بدین.

درود بر شما، ممنوع‌الخدمات بودن ارتباطی به بدهی نخواهد داشت، بهتر است مساله را از مرجع صدور دستور ممنوع‌الخدمات شدن پیگیری کنید، این موارد برای ایرادات و مشکلات تابعیتی است.

اعلام ممنوع الخدمات بودن فرد به دلیل تشکیک در تابعیت باشه این موضوع طبیعی است و تا حل شدن موضوع باید صبر داشته باشید

با درود اصولا ربطی به هم ندارند، باید علت را از مرجعی که چنین دستوری داده جویا شوید.

اعلام ممنوع الخدمات بودن فرد به دلیل تشکیک در تابعیت وی بوده و طبیعی است تا زمانی که تکلیف تابعیت وی معلوم نشود امکان صدور شناسنامه برای فرزند وی نیز وجود ندارد .

سلام و درود، ممنوع الخدمات در چنین موردی اساسا مردود می باشد و در صورت عدم ارایه خدمت ، به مراجع قانونی شکایت نمایید؛