لطفا منو راهنمایی کنید که اگه به دیوان عالی شکایت کنم به حقم میرسم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #44605727

سلام خسته نباشید
بنده پارسال توی ازمون استخدامی --------------- شرکت کردم و نمره کتبی و امتیاز مصاحبه رو برنده شدم و اسمم به عنوان نفر اول و اصلی توی سایت علوم پزشکی ثبت شد ولی چون نفر دوم اعتراض کرد به این دلیل که من چون قبل از تاریخ ثبت نام ازمون ( حدود ۱۵ روز ) ازدواج کردم و از روستای خودم به یه روستای کناری رفتم و پرونده بهداشتم اونجا ثبت شد دیگه شرط سکونت توی روستا رو از دست دادم با اینکه کل مدرسه و زندگیم همونجا بوده فقط ۱۵ روز قبل ثبت نام پروندم جای دیگه ثبت شد
ایا این انصافه که این همه تلاش کردم بعد به این دلیل منو رد کنن؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وادب دعاوی استخدامی را باید در دیوان عدالت اداری طرح کرد لذا از آن طریق اقدام نمایید

باسلام
شما میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید

موضوع قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است لاکن نتیجه با شعبه رسیدگی کننده در دیوان خواهد بود

حتما در دیوان عدالت اداری شکایت خود را ثبت کنید و کلیه مدارک دال بر حقانیت خویش را ارائه نماید لذا تصمیم گیرنده نهایی قضات دیوان عدالت اداری خواهند بود به همین دلیل از حق شکایت خود صرف نظر نکنید حتی اگر درصد کمی برای احقاق حقوق خودتون متصور هستید

میتوانید در دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت نمایید . در خصوص نتیجه شکایت نمیتوان پیش بینی نمود .