به چه طریقی میشه دادگاه رو مختومه کرد که مهریه همسرم بخشیده نشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۴ #44551773

همسرم شکایت مهریه کرده اند و مراحل دادگاه به اجرای احکام رسید و پس از اعسار و تعدیل و طی کردن تمام این مراحل در نهایت بنده محکوم به پرداخت ۷ عدد پیش قسط و هر ۸ ماه یک سکه شده ام. ۷ سکه را تحویل دادگاه دادم و هنوز همسرم تحویل نگرفته. حالا قصد آشتی کردن رو داریم. به چه طریقی میشه دادگاه رو مختومه کرد که مهریه همسرم بخشیده نشه و بنده سکه ها رو تحویل بگیرم و به لحاظ قانونی اگر روزی خواستن اقدام کنن برای مهریه بتونن مطالبه کنند و روال قانونی از ابتدا شروع کنن

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با عدم پیگیری ایشان پرونده تان مختومه میگردد. تا وقتی دوباره اقدام کنند

با سلام
شما هردو با رضایت خودتان به همون دادگاهی مراجعه می کنید که دادخواست مهریه داده شده بود وبه علت اشتی وبرگشت به زندگی مشترک درخواست بسته شدن پرونده را می دهید وبخشیدن ونبخشیدن مهریه به تصمیم همسرتون ارتباط دارد وباز همسرتان می یتواند با میل خودش سکه ها را به شما برگرداند

در صورت عدم پیگیری همسرتان پرونده مختومه می شودلاکن مجددا می تواند برای مطالبه مهریه دادخواست خود را تقدیم نماید

با توجه به صلح سازش شما توافق فی مابین روی پروند در اجرای احکام ثبت کنید و همسرتان جهت استرداد سکه به اجرای احکام مراجعه نماید

اگرایشان پرونده رادنبال نکند نیازی به هیچ کاری نیست وهرزمان بخواهد دوباره میتواند درخواست اخذمهریه نماید

ا
باسلام واحترام ...زوجه از دادخواستشون صرف نظر کنند ویا اینکه زوجه خودش تحویل بگیره هفت سکه پرداختی شما رو وبه شما تحویل بده ...وپیگیر قسط نشود امکان مطالبه برا ایشان هر موقع بخواهد هست