آیا میتوانم اثبات کنم گفته های همسرم دروغ و افترا است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۳ #44542217

با سلام
من و همسرم ۷ ساله ازدواج کردیم و ایشون از وقتی وارد محیط درمانگاه شدن کلا نسبت به من سرد و بی عاطفه شدن و با همکار خانمش طرح دوستی ریختن پیام هاشون رو خوندم اتفاقی یه سری ولی نتونستم نگه شون دارم چون همسرم فهمید بلافاصله ازم گرفت و الان مدام منو اذیت میکنن و میگن انقدر بهت خیانت میکنم خسته شی بری و مهرتو ببخشی. گوشیش قفله میترسم نتونم با پرینت گرفتن مکالمه هاش رابطه شونو اثبات کنم ولی برای خودم اثبات شدس و در این مورد فقط تونستم صداشو ضبط کنم که گفتن من دیگه دوستت ندارم انقدر بهت خیانت میکنم تا مهرتو ببخشی. حالا مادر بنده وقتی این قضیه رو شنید اشتباهی که کرد بدون اطلاع من به چند نفر گفته و به گوش همسرم خورده. حالا همسرم میخواد از مادرم بابت هتک حرمت شکایت کنه درحالیکه که گفته های مادرم درست بوده. و من میتونم با صدایی که از همسرم ضبط کردم مادرمو تبرئه کنم؟
همسرم از مکالمه ضبط شده خبر نداره و شنیدم ضبط مکالمه خودش جرمه.
خواهش میکنم کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم؟
ممنون میشم.

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همکار محترم جناب محمد حسین اسماعیل زاده پاسخ دیگران را کپی نکنید لطفا
متشکرم

سلام
اگر دلیلی بجز صدا نداشته باشید مادرتان ممکن است مورد اتهام واقع شود

میتوانید از صدا استفاده نمایید و اماره ای میشود برای کمک به علم قاضی، چون زن و شوهر هستید و برای اثبات نیاز مجبور به ضبط صدا شده اید جرم نیست .
از طرفی میتوانید مهریه را مطالبه نمایید و بواسطه صدای ضبط شده ایشان عسر و حرجتان را اثبات نمایید و درخواست طلاق نمایید . بابت اثبات رابطه نامشروع بایستی شکایت نمایید و درخواست دریافت متن پیامک ها را بنمایید

میتوانید از صدا استفاده نمایید و اماره ای میشود برای کمک به علم قاضی، چون زن و شوهر هستید و برای اثبات نیاز مجبور به ضبط صدا شده اید جرم نیست .
از طرفی میتوانید مهریه را مطالبه نمایید و بواسطه صدای ضبط شده ایشان عسر و حرجتان را اثبات نمایید و درخواست طلاق نمایید . بابت اثبات رابطه نامشروع بایستی شکایت نمایید و درخواست دریافت متن پیامک ها را بنمایید .