اگه بلاعزل باشه بعد دوسال که مدت قرارداد تموم شده مگه وکالت فسخ نمیشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۲ #44488826

با سلام وقت بخیر،حدود ۳ سال پیش یه وکالت ۲ ساله دادم برای ثبت شرکت،مدرک رو در اختیار کسی قرار دادم
حالا میبینم بعد سه سال هنوز دارن از مدرک من استفاده میکنن و اسمم همه جا توی ثبت شرکتها هست.مدت قراز داد ۲ ساله بوده ولی نمیدونم مفادش چی بود.فک نمیکردم اینهمه دردسر داشته باشه.چطور میتونم پیگیری کنم.اگه بلاعزل باشه بعد دوسال که مدت قرارداد تموم شده مگه وکالت فسخ نمیشه؟ چطور میتونم پیگیری کنم.دسترسی به اون دفتر خونه و طرفی که وکالت بهش دادم ندارم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بعدداز اتمام زمان منفسخ می شود چنانچه ایشان هنوز از مدارک استفاده میکند میتوانید ابتدایا اظهارنامه ای جهت توقف عمل ارسال کنید و در صورت عدم توجه دعوای مناسب حقوقی را مطرح بفرمایید

وکالت مدت دار با پایان مدت منقضی می شود

با سلام
اولا بایستی عرض شود که برای اظهار نظر حتما بایستی قرارداد و وکالت نامه شما رویت گردد
دوما در صورتی که مدت قرارداد و وکالت نامه دو سال باشد و بعد از گذشت این مدت باطل میگردد
سوما با ارسال اظهارنامه به شرکت، ایشان را ملزم به استرداد مدارک خود نمایید

بعد از پایان مدت دیگه وکالت پایان میپذیره مگه مدت نداشته باشه وبلاعزل باشه که با فوت و حجر پایان میپذیرد و اقدامات اون وکیل بعد از پایان مدت فضولی محسوب و قابل رد از طرف شما

سلام
بله با اتمام مدت دوساله دیگر وکالت اعتبار ندارد.

با سلام
اگر برای وکالت مدت تعیین کرده باشید با اتمام مدت وکالت اعتبار نداره و دیگه نمی شه از اختیارات وکالت استفاده کرد .
با شماره شناسه یکتای سند و رمز تصدیق می تونید مفاد سند و اختیارات تون و حتی مدت اعتبار و بلاعزل بودن و در سایت اداره ثبت اسناد و املاک ملاحظه کنید
https://confirm.ssaa.ir/

وکالت اگر مدت دارد باشد بعد از انقضای مدت معتبر نیست. اگر مدت ندارد باید عزل کنید مگر اینکه بلاعزل باشد که با فوت و حجر منفسخ میشود